Μήνυμα Προέδρου

Μήνυμα Προέδρου

Το να σε εμπιστεύονται συνάδελφοι κυνηγοί  για την ανάληψη της προεδρίας στο Κυνηγητικό Σύλλογο μας  είναι κάτι εξαιρετικά τιμητικό και τους ευχαριστώ όλους για αυτή την εμπιστοσύνη.

Ένα από τα όπλα μας, είναι η εμπειρία που έχουμε αποκομίσει όλο αυτό το διάστημα μέσα από συλλογικές  συνεργασίες.

Αναμφισβήτητα, τα τελευταία χρόνια, όλοι  μαζί θέσαμε τις βάσεις για ένα Σύλλογο δυναμικό και δραστήριο , η πραγματικότητα που ζούμε είναι ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά .

Θα περίμενε, λοιπόν, κανείς ότι η οικονομική κατάσταση που επικρατεί θα σταθεί  εμπόδιο στη λειτουργία, και το έργο μας. Γι αυτό επιβάλλεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά να προστατεύσουμε το μέχρι τώρα έργο μας, να προσαρμοστούμε στις εξελίξεις, να αντιληφθούμε όλοι μας, ότι δεν περισσεύει κανείς στην προσπάθεια επιβίωσης του αγαπημένου μας αθλήματος.

 Το μεγάλο μας «όπλο», δεν πρέπει να είναι άλλο από την ενότητα. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να ελπίζουμε σε μία αναστροφή του αρνητικού κλίματος που επικρατεί. Αυτό ελπίζουμε το στοχεύουμε και θα το πετύχουμε!

Το Δ.Σ του συλλόγου  είναι αποφασισμένο να εργαστεί  με ενότητα   γι αυτό και καλεί σε συστράτευση όσους πιστεύουν ότι το παιχνίδι δεν έχει χαθεί και ότι μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο το μέλλον του κυνηγιού ταυτόχρονα να διαφυλάξουμε τα κεκτημένα μας και το μέλλον του τόπου μας.  

Τίποτα όμως δε θεωρείται εύκολο εάν όλοι μαζί  δεν παρέχουμε  απλόχερα τη βοήθειά μας στο Σύλλογο.

 Ως Πρόεδρος  τείνω το χέρι συνεργασίας προς όλους σας.

  Οφείλω όμως να ενημερώσω ότι σε προσπάθειες που δεν θα αποσκοπούν στο γενικότερο καλό και στην προάσπιση των συμφερόντων των νόμιμων κυνηγών μας  θα βρεθούμε απέναντι.

Η σύγκρουση δεν μας τρομάζει αντίθετα είμαστε αποφασισμένοι τα ταράξουμε τα Λιμνάζοντα ύδατα προκειμένου να βγει ενισχυμένος ο νόμιμος κυνηγός αυτός που σέβεται τους νόμους και πάνω απ όλα τον συνάδελφο κυνηγό..

Φίλοι κυνηγοί ας μην ξεχνάμε ότι η αδράνεια, και η λαθροθηρία βλάπτουν σοβαρά το κυνήγι. Ο ίδιος ο κυνηγός πρέπει να προστατεύει την εικόνα του κυνηγίου.Τώρα πλέον όλοι μας κρινόμαστε, όχι από τις προθέσεις αλλά από τις πράξεις μας.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα  να ευχαριστήσω θερμά εκ μέρους όλων των μελών του Δ.Σ όλους όσους στάθηκαν και συνεχίζουν να  στέκονται  δίπλα μας. 

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Περάματος  θα  στέκεται πάντα στο πλευρό κάθε νόμιμου κυνηγού.

Για οτιδήποτε θελήσετε μπορείτε να απευθυνθείτε στα μέλη του Δ.Σ του Κυνηγετικού Συλλόγου Περάματος.

Και μη ξεχνάτε το κυνήγι είναι άθλημα, επαφή με τη φύση, είναι τρόπος ζωής.

 

Καλή δύναμη σε όλους!

     Ο Πρόεδρος

Μοσχανδρέας Φώτης