ΕΚΘΕΣΗ ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παρουσία της Α΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης Δωδεκανήσου στην έκθεση  ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018.

Το ενδιαφέρον του κοινού ήταν μεγάλο και οι ερωτήσεις για το έργο της Ομοσπονδίας  και του  Συλλόγου μας απανωτές.  

Οι παρευρισκόμενοι και οι παρόντες Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες (με την άψογη παρουσία τους) απάντησαν σ' όλες τις ερωτήσεις.  

Παρούσα και η Ντάικα, το ένα από τα 2 εκπαιδευμένα σκυλιά της Α΄ ΚΟΚΔ, μαζί με τον χειριστή της Σπύρο Νηστικάκη  μέλος της Κρητικής Ομάδας Σκύλων για την Ανίχνευση Δηλητηριασμένων  Δολωμάτων (ΚΟΣ).

Οι επισκέπτες εκδήλωσαν τον ενθουσιασμό τους για το έργο της Α΄ΚΟΚΔ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Περάματος, ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Κρήτης, που μας φιλοξένησε, στο χώρο του περιπτέρου της, στην έκθεση Κυνηγεσία Κυνοφιλία 2018, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες,

Ευχαριστεί επισης την Α΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης και Δωδεκανήσου, τον κ. Καλογερή Νικόλαο, Αντιπεριφερειάρχη, Χωροταξίας & Περιβάλλοντος Κρήτης και Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας μας, για την στήριξη και παρουσία του.

Τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας, κ. Χαβαλεδάκη Γεώργιο, που στάθηκε δίπλα μας, και ευελπιστώ πως θα συνεχίσει να είναι κοντά μας.

Ευχαριστούμε ακόμα, ολα  τα μέλη του Δ.Σ της Ομοσπονδίας μας.

Τους συνεργάτες μας Θηροφύλακες, για την μέγιστη βοήθεια τους ώστε να ενημερωθούν όλοι η κυνηγοί που μας επισκέφθηκαν για το έργο της Ομοσπονδίας μας.

Τους Επιστημονικούς μας συνεργάτες και την Γραμματέα της Ομοσπονδίας, για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Τον Γραμματέα του Συλλόγου μας, κ. Αντωνάκη Κυριάκο 

Το γραφείο  θήρας Δωδεκανήσου που το εκπροσώπησε  ο μαχητικός και ακούραστος Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Λέρου, κ. Χρόνης Παυλίδης.

Για το καλλιτεχνικό κομμάτι της εκδήλωσης, ευχαριστούμε, τον κ. Ζωιδάκη Νίκο και το κ. Γιώργο Χαβαλεδάκη γιο του Προέδρου της Ομοσπονδίας, το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Κρητών Πετρούπολης ( Η Μεγαλόνησος), που με τους όμορφους ήχους της λύρας, του λαούτου και των παραδοσιακών χορών της Μεγαλονήσου, έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στο τέλος της έκθεσης.

Επίσης ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους επισκέπτες απ όλη την Ελλάδα που μας τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και αυτούς που δεν μπόρεσαν να είναι κοντά μας, στη διάρκεια του τριημέρου και μας δόθηκε η δυνατότητα να τους ενημερώσουμε για τους διαρκείς αγώνες μας, για ένα ελεύθερο, παραδοσιακό κυνήγι στη Πατρίδα μας.

Ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Περάματος Μυλοποτάμου - Ο Ψηλορείτης -

Μοσχανδρέας Φώτης